Elérhetőségek

Tiszaroff Község Önkormányzata

Cím: 5234 Tiszaroff,
Szabadság út 22.
Telefon:
+36/56/438-025
E-mail:
titkarsag@tiszaroff.hu
E-ÖNKORMÁNYZ...


Tiszaroffi Ösztöndíj lehetőség 2022/2023 I. félév kiírás

2022.10.10.
Tisztelt Pályázók !
 
Véletlenül kimaradt a 2021-22 I-II. félév támogatási összegének a sora a pályázati adatlapon.
 
Kézzel beírható, elfogadjuk.
 
Köszönjük megértésüket.
 
Merkating NKft.

 

 

 

 

 

T. Hallgatók!

 

Örömmel értesítjük Önöket a Következőkről!

 

2022-2023 tanévre pályázható a Tiszaroffi ösztöndíj pályázat felsőoktatásban, PhD- tanrendben tanulóknak ill. középiskolásoknak szól.

 

2022/2023 tanévre elkészült az új 2022/2023 I. félévre szóló Tiszaroffi ösztöndíj pályázat mind a felsőoktatási, mind a középiskolás képzésben (utolsó és utolsó előtti évfolyamosok részére) részt vevők részére.

 

A középiskolásoktól a Doktori képzésben résztvevőkig mindenki számára nyitott a program. Mindkét pályázati formát és feltételeket küldjük Önöknek, amit kérem osszanak meg, hogy ezáltal is minél több érdeklődőhöz eljuthasson ez az információ! A pályázati kiírás anyagai a www.merkating.hu weboldalunkon es a Merkating Facebook oldalán is megtalálhatóak. Kérem állítsák be a Facebook oldalunk követését és like-olják is, továbbá siessenek az anyagok ill. a jelentkezések leadásával. pályázat érvényességéhez feltétlenül szükséges, ezért kérem, hogy mindenki töltse ki és küldje be egyben a GDPR adatvédelmi tájékoztatót is aláírva a jelentkezéssel együtt. 

 

Kérem mindenki a rávonatkozó pályázati úrlapot és mindenkire egyformán vonatkozó GDPR adatvédelmi tájékoztatót töltse ki és küldje be.

 

A pályázathoz kérem csatoljanak kísérő levelet, amibe írják be a pályázó nevét és azt, hogy középiskolás vagy felsőoktatás, valamint hányadik év és hányadik félévben tanul. A kisérő levélbe ezen túl írjanak le minden egyéb Önök mellett szóló érvet, információt amit fontosnak vélnek, mint pl.: miért szükséges Önöknek ez az ösztöndíj, ill. miért Önöket támogassa az alapítvány.

               

A jelentkezés beadásának határideje 2022.10.21.

Az ezt követően beérkezett jelentkezéseket nem tudjuk befogadni.   

 

Üdvözlettel

 

Merkating Nonprofit Kft

E-mail:fogyasztovedel.merkating@gmail.com

 

Csatolt fájl(ok)


Vissza az előző oldalra!
Tiszaroff Község Önkormányzata - Magyar