Elérhetőségek

Tiszaroff Községi Önkormányzat

Cím: 5234 Tiszaroff,
Szabadság út 22.
Telefon:
+36/56/438-025
E-mail:
titkarsag@tiszaroff.hu
E-ÖNKORMÁNYZ...


Bursa Hungarica 2024

2023.10.03.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdette 2024. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer pályázatot hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló felsőoktatási hallgatók illetve a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára, melyhez a 102/2023.(IX.27.) sz. határozatával Tiszaroff Községi Önkormányzat is csatlakozott.

A pályázat beadásához a pályázó tanuló/hallgató részéről regisztráció szükséges a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER-Bursa rendszer), melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak személyesen vagy postai úton. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel és a honlapról kinyomtatott és kitöltött adatlapokkal együtt érvényes.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzatokhoz történő benyújtásának határideje:

2023. november 3. (péntek) 16.00 óra.

A Bursa Hungarica  Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2024. évi pályázati felhívással kapcsolatos részletes és további információ letölthető a következő internetes oldalakról.

https://emet.gov.hu/bursa-2024-a-felhivas-palyazok-reszere/

https://emet.gov.hu/bursa-2024-b-felhivas-palyazok-reszere/

 

Vankóné Jekli Anikó

polgármester


Vissza az előző oldalra!
Tiszaroff Községi Önkormányzat - Magyar